Unikke slotsophold

Skal det være ekstra romantisk og imponerende, så overvej et slotsophold. Danmark har nogle rigtig flotte gamle slotte, hvoraf mange er omdannet til steder, hvor man

både kan spise og overnatte. En del af disse tilbyder desuden slotsophold, som varierer i både længde og pris. Dog er det ofte billigere end man forventer, og så er mange af stederne ganske imponerende. Se hvilke slotsophold vi foreslår herunder. 

Nordvestsjælland - Dragsholm slot                                             Dette store og gamle slot ligger få hundrede meter fra den sjællandske kyst, hvilket giver rig mulighed for hyggelige gåture i den dejlige natur, samt selvfølgelig at gå på opdagelse i det prægtige gamle slot. Slottet har fået mange gode anmeldelser, hvilket giver en god indikation af god kvalitet. Man kan få slotsophold både med 3 og 5 retters menuer, overnatning og morgenkomplet. Der er tale om kvalitet, hvilket kan ses på priserne.

Slotsophold - eksempel på smukt slot.

Sydfyn - Hvedholm slot  Hvedholm slot ligger ud til det meget smukke sydfynske øhav ved Fåborg, hvor man rigtig kan nyde en skøn og flot natur. Der er dog også gode muligheder for lystfiskeri i området. Slottet tilbyder både slotsophold og gourmetophold. Slotsopholdet inkluderer kaffe og kage samt en velkomstdrink. Derudover appetitvækker og 3 retters menu, samt selvfølgelig overnatning og morgenbuffet. Priserne er absolut rimelige og der er også mulighed for at forlænge opholdet. Bemærk at tilbuddene gælder for flere slotte rundt omkring i landet, hvis man foretrækker et andet slot og geografisk beliggenhed.

Sønderjylland - Schackenborg Slotskro  Denne slotskro er - som navnet så fint indikerer - kroen tilhørende schackenborg slot, og også nærmeste nabo til slottet. Slotskroen ligger i det smukke Sønderjylland, og derudover er det oplagt at opleve det smukke Schackenborg slot. Slotskroen tilbyder flere forskellige former for ophold - og her skal man i parantes bemærke, at man bor på slotskroen og ikke selve slottet. Der er mulighed for standard ophold med aftensmenu og morgenmand med lokale specialiteter, men også for forlængede ophold af forskellig slags. Priserne er fornuftige.

Nordjylland - Dronninglund slot  Dette store og prægtige slot fra 11-hundredetallet blev oprindeligt bygget som et kloster. I dag er det renoveret og har meget flotte og imponerende spiselokaler, hvor man kan mærke historiens vingesus. Du kan få slotsophold inkl. kaffe og kage ved ankomst, en 3 retters menu, aftenskaffe, overnatning og morgenbuffet. Prisen er meget lav - især hvis du vælger et ophold i lavsæsonen januar/februar.

 

 
Weekendophold
Gourmetophold
Kroophold
Slotsophold
Kurophold
Wellnessophold
Forlænget weekendophold
Golfophold
Indlæg
Kontakt
Privacy policy

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og spar penge på gode tilbud på weekendophold!

Navn: