Afslappende wellnessophold  

 

Vi har valgt at fremhæve følgende wellnessophold i Danmark mm., da de hver især tilbyder indbydende og dejlige wellnessophold. Vi har givet en kort beskrivelse af de forskellige

steder inkl. placering, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Hvis disse ikke skulle falde i  din smag, kan du selvfølgelig selv søge videre på internettet eller andre steder, men vi har forsøgt at finde forskellige typer af wellnessophold i Danmark og Nordtyskland. Du kommer til stedernes hjemmesider ved at trykke på de forskellige links. 
 

 

Damp (Nordtyskland) - Ostseebad DAMP                                                    Ostseebad DAMP er beliggende direkte ud til Østersøen (75 km. fra den dansk/tyske grænse). Her er et lækkert saunalandskab med 4 saunaer, afslapningsområde og en swimmingpool. Saunalandskabet er et nøgenområde, hvor mænd og damer deler de samme faciliteter. Badetøj er ikke tilladt. Håndklæde må medbringes i saunaerne og I må gerne gå med badekåber. Et wellnessophold indeholder: 2 gange morgenbuffet, 2 gange aftensbuffet, afbenyttelse af wellnessområdet samt wellnessbehandlinger. Prisen er meget attraktiv. 

Østjylland - Best Western Hotel Kolding City

Hotellet ligger centralt i Kolding med kort afstand til gågaden og Kolding Storcenter. Wellnessbehandlingerne tilbydes i samarbejde med Dronning Dorotheas Badestue, som har nogle af Danmarks lækreste wellnessfaciliteter. Et wellnessphold kan både være med 1 eller 2 overnatninger og inkluderer halvpension, overnatning, indgangsbillet til Dronning Dorotheas Badestue samt en wellnessbehandling. Prisen er meget attraktiv.

 

Nordjylland – Hotel Viking  

Indbydende hotel med det luksuriøse aqua-, spa- og wellnesscenter, beliggende 300 m fra Kattegat. Hotellet tilbyder et wellnessophold på 3 dage, som inkluderer 2 overnatninger i wellnessværelse med balkon, 2 x morgenbuffet, 2 x 2 retters menu, 1 frokostsandwich, frisk frugt og chokolade ved ankomst, fri alkoholfri minibar og fri adgang til aqua-/spaafdeling og fitnesscenter. Desuden får man 2 x valgfri behandlinger under opholdet. Et udemærket sted for et wellnessophold og så er priserne overkommelige.  

 

Wellnessophold er ofte med spa og massage

Sønderjylland – Benniksgaard Hotel    

Hyggelig gammel velholdt kro med stråtag beliggende med udsigt over Flensborg Fjord. Her tilbydes du et wellnessophold i egen 90 m2 stor lejlighed med egen spa og sauna. Du kan selv vælge om opholdet skal vare 2 eller 3 dage. Det inkluderer 1 flaske muserende vin ved ankomst, 2 x eftermiddagskaffe og kage, 2 x velkomstdrink, 2 x 3 retters menu/buffet, ½ times massage og selvfølgelig overnatning. Det hele fås til en rimelig pris. Læs mere på hotellets hjemmeside.

 

Nordsjælland – Gilleleje Badehotel  

Flot beliggende på skrænten ved Gilbjerghoved finder du Gilleleje Badehotel. Hotellet fremstår stadig til dels i den gammeldags stil, men er renoveret og flot indrettet. Du tilbydes et kur/wellnessophold, som inkluderer en velkomstdrink og en 3 retters menu, overnatning og morgenkomplet. Opholdet giver adgang til badefacilliterne, som inkluderer sauna, aroma-dampbad og jacuzzi. Desuden får man også 1 times kropsbehandling. Et lidt dyrere, men også luksuriøst ophold.  

 

 

Midtsjælland – Sidesporet

Fra Sidesporets badefaciliteter har du udsigt over Holbæk Fjord, samt den flotte natur i området. Dette er et noget anderledes wellnessophold, idet du som en del af opholdet kommer i tyrkisk bad kombineret med 25 min massage eller kropspleje. Derudover består opholdet af en 2 retters menu inkl. ½ flaske vin, samt overnatning og morgenbuffet. Alt sammen inkluderet i en meget rimeligt pris.

 

 
Weekendophold
Gourmetophold
Kroophold
Slotsophold
Kurophold
Wellnessophold
Forlænget weekendophold
Golfophold
Indlæg
Kontakt
Privacy policy

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og spar penge på gode tilbud på weekendophold!

Navn: