Hyggelige kroophold  

 

Et kroophold er også en god måde at forkæle din kæreste eller ægtefælle, da i får hygge, fred og ro og mulighed for rigtigt at slappe af. De fleste kroer i Danmark har

eksisteret i mange år og de flotte gamle bygninger og indretninger giver ofte både en rigtig hyggelig Morten Korch stemning, mulighed for flotte naturoplevelser og i det hele taget nogle afslappede dage i hyggelige omgivelser. Herunder finder du et udvalg af de kroophold, som du kan finde i Danmark.

 

 

Østjylland - Best Western KRYB I LY kro

Jyllands smukkeste storkro er 4-stjernet og er samtidigt et af Danmarks mest populære og berømte steder. Storkroen er placeret uden for Fredericia by i stille og rolige omgivelser - kun få minutters kørsel fra motorvejen. Oplev et eventyrligt ophold i romantiske omgivelser. Et kroophold tilbydes i weekenderne til en fair pris. I hverdagene tilbydes et kroophold med 3 retters menu, overnatning samt morgenbuffet meget billigt. 

 

Hyggelige kroophold fås bl.a. her på Svostrup Kro

Vestjylland – Tambohus Kro 

Gammel, men nyrestaureret kro, som ligger helt ned til Limfjorden og dermed flotte naturoplevelser. Tambohus tilbyder et kroophold over 2 dage, som inkluderer 2 overnatninger, 2 x 3 retters menu og morgenkomplet. Hermed har man tid og mulighed for at tage på tur på 2. dagen, inden man skal hjem og nyde sin 3 retters menu om aftenen. Prisen for opholdet er afhængig af sæsonen og varierer fra meget billigt til billigt :-).

 

Sydfyn - Tranekær Gæstgivergård 

Landlig idyl og flot natur på Langeland tæt på hav, sø og slotspark. Kroen er restaureret, men fremstår i gammel stil med historiske lokaler og værelser. Et kroophold inkluderer drink før den lækre 3 retters luksusmenu, overnatning og morgenmad. Prisen er fornuftig. Kroen er kåret som et af de bedste spisesteder i 2007.

 

Sydsjælland - Menstrup Kro 

Flot og renoveret bindingsværkshus med sjæl beliggende i det sydsjællandske. Kroen arbejder på at levere god kvalitet til en fornuftig pris og er meget fokuseret på at drive kroen miljømæssigt forsvarligt. Et kroophold kan både være på 1 eller 2 døgn, og inkluderer 3 retters menu, kaffe og kransekagekonfekt, overnatning og morgenbuffet begge døgn. Desuden eftermiddagskaffe og kage dag 2. Priserne er absolut billige.

 

  

 

 
Weekendophold
Gourmetophold
Kroophold
Slotsophold
Kurophold
Wellnessophold
Forlænget weekendophold
Golfophold
Indlæg
Kontakt
Privacy policy

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og spar penge på gode tilbud på weekendophold!

Navn: