Forslag til lækre gourmetophold

  

Vi har fundet en række steder i Danmark, hvor du kan nyde lækre retter sammen med din kæreste eller ægtefælle under jeres gourmetophold. Priserne varierer en del, og der er

også stor forskel på, hvilken stand bygningerne er i, så dette er også et parameter at overveje i forbindelse med bestilling. Foretrækker i for eksempel et flot gammelt slot, en hyggelig kro eller et nyt hotel? Der er mange muligheder, og herunder finder du dem, som vi har valgt at anbefale her på siden.

 

Østjylland – Hotel Amerika

Hotel Amerika er et Danmarks flotteste 4-stjernede hoteller. Samtidig er beliggenheden meget idyllisk i udkanten af et stort skovområde, med kun få minutters gang til Mariager Fjord. På hotellet er der et hyggeligt stilfuldt miljø, smukt møbleret og med pragtfuld udsigt til skoven. Et gourmetophold indeholder en velkomstdrink, 4 retters gourmetmenu samt kaffe/the med sødt. Kort sagt: Høj kvalitet til en forholdsvis lav pris.

 

Midtjylland - Molskroen                                                                          Hvis I virkelig skal forkæle hinanden, så er Molskroen et fantastisk bud. Molskroen ligger 45 km nord fra Århus i Ebeltoft. Prøv kroens 4 – retter gourmetophold. Værelserne er i top klasse med B&O tv og Wonderland madrasser og desuden når maden gastronomiske højder. Det er en oplevelse som overstiger forventningerne.

 

 

Nordjylland – Dronninglund slot

Her får du storslået stemning og en 4-retters menu til overkommelig pris. Slottet er fra 1100 tallet og ser aldeles indbydende og prægtigt ud, ligesom værelserne emmer af fortidens luksus. De har tilbud på et gourmetophold, som er inkl. 1 flaske vin, frugtkurv, 4 retters menu, aftenskaffe, overnatning og morgenmad til meget overkommelig pris. Absolut et flot og eventyrligt sted at besøge – især hvis du er til imponerende omgivelser og vil mærke historiens vingesus.

 

Bord flot dækket - del af et gourmetopholdØstjylland – Fru Larsen 

Dette hotel udmærker sig ved deres mange og indbydende retter, som kan nydes ved deres gourmetophold. Her får du champagne, 4, 6 eller 8 retters gourmet, aftenskaffe, overnatning og sluttelig morgenkomplet. Prisen er også her lav. Dette ophold vil være velegnet, hvis du prioriterer den lækre mad højest, da omgivelserne er nyere bygninger, som er i orden, men ikke prangende.

 

Nordsjælland – Sauntehus Slotshotel 

Gammelt slot ombygget til hotel, hvor du også kan bestille et gourmetophold. Dette inkluderer kaffe og kage, velkomstdrink, Hors d´oeuvre, 5 retters menu, overnatning i brudeværelse med himmelseng og slutteligt morgenbuffet. Prisen er absolut rimelig. Er opholdet om lørdagen, kan man desuden som ekstra få en vinsmagning for en lille ekstra pris. Hotellet er del af en kæde, så du kan få samme gourmetophold på deres andre flotte om indbydende slotte på henholdsvis Fyn, Østjylland eller Nordjylland.

 
Weekendophold
Gourmetophold
Kroophold
Slotsophold
Kurophold
Wellnessophold
Forlænget weekendophold
Golfophold
Indlæg
Kontakt
Privacy policy

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og spar penge på gode tilbud på weekendophold!

Navn: