Tilbud på forlænget weekendophold

Et forlænget weekendophold er en god måde at tilbringe tid sammen på, og så er det både en dejlig oplevelse og meget afslappende. Ofte kan man få et godt tilbud på et forlænget

weekendophold til en god pris, og flere kroer og hoteller mm. har annonceret deiciderede tilbud på et forlænget weekendophold, til dem som ikke ønsker kun at få en enkelt overnatning. Herunder har vi samlet en række steder, hvor du kan findet et konkret tilbud på et forlænget weekendophold. Hvis du ønsker et forlænget weekendophold et sted, hvor de ikke har annonceret med det, så spørg dig frem - ofte kan de alligevel give dig et godt tilbud.

 

 

Midtjylland - Golf Hotel Viborg 

I smukke omgivelser tæt på Viborg sø og by ligger dette Hotel. Her kan I opleve en dejlig forlænget weekend med levende musik og dans. Hotellet har også indendørs pool, boblebad og sauna samt billardstue. Udover morgenbuffet og en dejlig aftenmenu serveres der også eftermiddagskaffe og kagebuffet.

 

Sydjylland - Jørgensens Hotel

Oplev det stemningsfyldte hotel i hjertet af Horsens. Midt på gågaden ligger dette skønne hotel. I et forlænget weekendophold på Jørgensens Hotel får man 2 x overnatning. Om lørdagen er der kaffe eller te samt hjemmebagt kage. Senere på dagen serveres der velkomstdrink og derefter appetizer og en 3 retters menu. Lørdag og søndag er der morgenbuffet.

 

Sønderjylland - Benniksgaard Hotel

Hotellet er smukt beliggende i idylliske omgivelser med udsigt over Flensborg Fjord. Her er en yderst afslappede atmosfære, så I kan få slappet godt af. Et forlænget weekendophold med 2 x overnatninger, 1 x eftermiddagskaffe, 1 x velkomstdrink, 2 x aftensbuffet og 2 x morgenbuffet tilbydes til gæster, der værdsætter en kulinarisk oplevelse i idylliske omgivelser. 

Veldækket bord - stor del af oplevelsen i et forlænget weekendophold tilbud

Sydsjælland - Menstrup Kro                                                                                 Denne hyggelige bindingsværkskro har lagt fokus på miljømæssig forsvarlig drift af kroen, men på trods af dette kan du få et forlænget weekendophold med 2 x overnatninger, 2 x kaffe og kage, 2 x 3 retters menu til en billig pris. Dette lever godt op til deres ønske om at levere kvalitet til en god pris.

 

 

 

 

 

 

 

 
Weekendophold
Gourmetophold
Kroophold
Slotsophold
Kurophold
Wellnessophold
Forlænget weekendophold
Golfophold
Indlæg
Kontakt
Privacy policy

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og spar penge på gode tilbud på weekendophold!

Navn: