Golfophold 

Man kan være sammen på mange måder i forhold til, at komme lidt væk fra hverdagen og have bedre tid til hinanden.

Kombinere jeres fritidsinteresse med et hotelophold. Flere og flere hoteller i Danmark er begyndt at samarbejde med diverse golfklubber og dette giver en fantastisk mulighed for at booke et golfophold. Nogle af golfopholdene kan bookes over en weekend og andre tilbyder golfophold fra mandage til torsdage.

Se hvilke golfophold vi synes godt om her på siden.

 

Midtjylland -Helnan MarselisHotel                                                                         Tæt på Århus midtby ligger dette skønne hotel med udsigt over vandet og næsten omgivet af skov. Marselis Hotel tilbyder golfophold med 3 retters middag. Hotellet samarbejder med forskellige golfbaner, så der er noget for en hver smag. Nyd en dejlig dag med golf og vend derefter tilbage til hotellet til en lækker middag. Overnat på et af de dejlige værelser og næste morgen inden afrejsen er der stor morgenbuffet. Dette golfophold kan bookes enten fra fredag eller lørdag med mulighed for ekstra nætter.

 www.romantiskweekendophold.dk

Sjælland - Sørup Herregaard                                                                                   Udover 1 valgfri greenfee til en af de 6 golfbaner som Sørup Herregaard har et samarbejde med, så byder stedet også på mange skønne oplevelser. Her er rigtig flot natur og stedet har egen saltvandsswimmingpool og sauna. Spil golf og kom tilbage til en 3 retters menu eller grillbuffet. Dagen efter serveres stort morgenbuffet. Trænger man til at slappe af efter middagen, er alle værelserne med gratis filmkanaler og WI-FI.

Midtjylland Skanderborghus                                                                                  Nyd et golfophold i skønne naturomgivelser. Tæt på den hyggelige by Skanderborg og lige ved sø og skov. Skanderborghus byder velkommen til sine golf gæster fra mandag til torsdag. I restauranten serveres en 3 retters menu. Dagen efter er der morgenbuffet fra kl. 6.30 og inden turen til golfbanen og afrejse udleveres en picnicpakke. Hotellet samarbejder med forskellige golfbaner og 1 stk. greenfee er selvfølgelig valgfrit.

 
Weekendophold
Gourmetophold
Kroophold
Slotsophold
Kurophold
Wellnessophold
Forlænget weekendophold
Golfophold
Indlæg
Kontakt
Privacy policy

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og spar penge på gode tilbud på weekendophold!

Navn: