Romantiske kurophold i Danmark  

 

Her finder du forskellige kurophold, som varierer fra luksuriøse spa- og saunaafdelinger i store og imponerende bygninger, til små og hyggelige steder, hvor der ikke er ret mange

andre end dig og din kæreste/ægtefælle, ligesom der er et sted, hvor fokus er på decideret genopretning af kroppens balance for at behandle diverse lidelser. Prøv at læse om flere af  dem og find ud af, hvad der tiltaler jer mest.

 

Nordsjælland – Comwell Borupgaard 

Flot og renoveret herregård med stråtag tæt på Helsingør. Stedet tilbyder foruden spaafdeling og flere saunaer en lang række massager og andre behandlinger, f.eks. ansigts- og hovedbundsmassage, helkropsmassage og aromamassage, algeindpakning og ansigtskur. Kontakt stedet for at forhøre om priser og muligheden for at få sammensat netop det ophold, som du og din kæreste/ægtefælle ønsker.

 

Romantiske kurophold kan f.eks. inkludere massageVestsjælland – Skovhuset 

I Skovhuset kan du få kurophold, som spænder over nogle få timer op til 2 dage. Det 2 dages kurophold indeholder bl.a. velkomstdrink begge dage, saltpeeling, sæbeskrubning, aromabad, massage, rensende indpakning og ansigtsmaske. Desuden frugt, champagne, isvand, kaffe/te og en let anretning. Læs nærmere via linket, hvor du også kan se deres fornuftige priser..

 

Østjylland – Comwell Kellers Park 

Imponerende bygninger og overvældende indtryk. Comwell tilbyder et poolområde med både kolde og varme bassiner, spa, tyrkisk bad, flere saunaer og et udendørs hottub. Derudover kan man få stenmassage, helkropsmassage, aromamassage, bodyscrup, hovedbundsmassage og meget andet. Kontakt stedet for at høre priser på det, som tiltaler dig og din kæreste/ægtefælle. 

 

Læsø - kurophold

Tag med den du holder af til den skønne ø Læsø og oplev et par dage med ren forkælelse. På Læsø kursted tilbydes mange forskellige behandlinger så som alge- og lerindpakning, prøv eventuelt læsø-parkur. Nyd dejlig mad både morgen og aften på et af de valgfrie hoteller som er en del af par-pakken fra Læsø.

 

 

 
Weekendophold
Gourmetophold
Kroophold
Slotsophold
Kurophold
Wellnessophold
Forlænget weekendophold
Golfophold
Indlæg
Kontakt
Privacy policy

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og spar penge på gode tilbud på weekendophold!

Navn: