Anmeldelse af kryb i ly kro

For mig er et kroophold lig med god stemning, hyggelige omgivelser, dejlig mad og små hyggekroge hvor man kan nyde sin kaffe eller en kold øl. Så for nylig tog min mand og jeg på sådan et ophold. Kroen ligger tæt på Fredericia og hedder kryb i ly kro.  Vores kroophold begyndte lørdag eftermiddag med kaffe og kage på kroen, i restauranten var der lange border med hvide duge. Vi fandt ”vores” bord, fordi der lå et stykke papir med vores efternavn. Her tænkte jeg, at det måske bar lidt for meget præg af et cafeteria, men kaffen og kagerne smagte godt. Værelset var dejligt, god plads og med minibar, hvis man havde brug for det.

Vores ophold faldt sammen med Mortens aften, så menuen stod på and – helt som forventet. Der var spisetid på et bestemt klokkeslet og da vi kom, var restauranten fyldt, så her blev jeg glad for papiret med vores efternavn, det lettede opgaven med at finde et bord.

Vi købte en vinmenu ad libitum til vores mad og det var et godt valg af vine. Vi fik en super lækker forret med laks, meget moderne anrettet i forhold til resten af menuen, selve hovedretten var god gammeldags and, min mand elsker and, så forventningerne var høje, and er ikke det som står på min top fem liste over lækker mad, men jeg spiser det selvfølgelig. Min mand blev skuffet og jeg må give ham ret. Anden var lidt tør, og sovsen smagte ikke af noget. Der er ikke så meget at sige til kartoflerne og tilbehøret andet end, at det var der og okay. Vores dessert var ris a la mande, som manglede noget smag og så var vaniljen ikke rørt nok ud, hvilket gav brune pletter i desserten, ja det sagde tjeneren i hvertfald, at kokken havde sagt, men helt god var desserten ikke.

Hvis jeg skulle have givet det meget unge personale gode karakter den aften, skulle de nok have været mere opmærksom på gæsterne. Vi ventede længe både på vores vin, som vi havde bestilt ad libitum og maden. Vi bestilte forresten kaffe i stedet for og lod desserten stå. Mens vi drak kaffe, blev der ellers spillet live musik, som folk dansede til, vi blev på vores plads og nød kaffen.

Søndag morgen var der stort lækkert tag selv bord og papiret med vores efternavn var væk, så ingen faste pladser. Vores kroophold var fint alt i alt, og så har vi også prøvet det.  

 
Weekendophold
Gourmetophold
Kroophold
Slotsophold
Kurophold
Wellnessophold
Forlænget weekendophold
Golfophold
Indlæg
Kontakt
Privacy policy

Tilmeld vores gratis nyhedsbrev og spar penge på gode tilbud på weekendophold!

Navn: